Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Onderzoek en behandeling van lage rugklachten" by Koos van Nugteren, Dos Winkel, Bert Bruggeman, Gerben Geerdink, Henk Jan Kooke, Jef Michielsen, Piet van Loon, Ingrid Vrenken & Ellen Hendrickx * Book PDF Kindle ePub Free

Onderzoek en behandeling van lage rugklachten

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Onderzoek en behandeling van lage rugklachten
  • Author : Koos van Nugteren, Dos Winkel, Bert Bruggeman, Gerben Geerdink, Henk Jan Kooke, Jef Michielsen, Piet van Loon, Ingrid Vrenken & Ellen Hendrickx
  • Release Date : January 19, 2017
  • Genre: Medical,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 7020 KB

Description

Dit boek beschrijft de huidige stand van zaken van het onderzoek naar lage rugpijn aan de hand van concrete patiëntencasuïstiek. Het boek richt zich in het bijzonder op fysiotherapeuten, kinesitherapeuten, oefentherapeuten, huisartsen, orthopeden en neurologen.

Onderzoek en behandeling van lage rugklachten beschrijft bij iedere patiëntencasus het onderzoek, de diagnostiek en de behandeling. Telkens worden ook achtergrondinformatie en concrete oefenprogramma’s gegeven. Die laatste zijn gebaseerd op de actuele internationale richtlijnen voor lage rugklachten. Het boek is rijk geïllustreerd met foto’s en educatieve tekeningen.

Het boek behandelt onder meer rugklachten bij kinderen, acute en chronische lumbago (al dan niet met uitstralende pijn in een been), hernia nuclei pulposi, verschillende vormen van kanaalstenose, lumbale fracturen en spondyloartritis.


Free PDF Download "Onderzoek en behandeling van lage rugklachten" Online ePub Kindle